Blog Post

Weer een laslokaal voorzien van nieuwe lasafzuiging

Bij Openbare Scholengroep Schoonoord te Zeist hebben we het laslokaal weer als nieuw gemaakt. Na de zomervakantie kunnen de leerlingen gelijk aan de gang met lassen met de juiste lasafzuiging. Voor dit project hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de oude materialen, voor een duurzaam maar goed resultaat. Zie hieronder de foto’s. Meer informatie ontvangen over lasrookafzuiging in uw werkplaats, laslokaal of andere locatie?

IMG_5644 IMG_5645 IMG_5650 IMG_5651 IMG_5652

Lasafzuiging

Leerlingen zijn de lassers van de toekomst. Het is belangrijk dat er over de gezondheid van leerlingen en werknemers wordt nagedacht. Lasafzuiging bij de bron is hiervoor de oplossing.

Lasafzuiging is verkrijgbaar in verschillende producten. Je kunt kiezen voor lasdampafzuiging aan de wand, maar voor een verrijdbare lasdampafzuiging. Tegenwoordig is er al een simpele lasdampafzuiging aan de wand voor € 1300,- dit is inclusief ventilator.  Mobiele units zijn er vanaf € 995,-. Dit zijn uiteraard wel oplossingen voor incidenteel laswerk, zoals op praktijkscholen. Bekijk het overzicht met afzuiging op deze pagina.

Wij geven voor uw laslokaal graag een advies op maat. Afzuiging hoeft niet duur te zijn en van zeer grote toegevoegde waarde voor de gezondheid van de leerlingen.

Contactblok Esther

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel hier uw lasrookafzuiging:

  • Straat + huisnummer
  • Vink aan welke lasdampafzuiging u wilt ontvangen. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling met levertijd en eventuele transportkosten.
  • Wilt u een ander formaat of heeft u een andere vraag, laat het ons weten. Wij maken dan een offerte op maat voor u.