Industriële gassen huren

Gasfles huren?

M. van Veenendaal BV is depot en transporteur van Westfalen Gassen Nederland, één van de grootste van Nederland. Wat betekend dat wij een zeer breed assortiment met genoeg voorraad kunnen bieden. De kans op misgrijpen is hierdoor nihil. Naast de standaard gassen leveren wij onder andere koudemiddelen, koolzuur en formeergas. Huurflessen zijn ook leverbaar met de 300 bar technologie. Gas huren is het voordeligst als u veel gas verbruikt. Gebruikt u het gas incidenteel is het goedkoper om gasflessen te kopen. Laat u adviseren of u beter gas kunt huren of kopen.

Huren

Wij werken zowel met daghuur als jaarhuur. Wisselt u regelmatig van aantal flessen of inhoud van de gasfles, dan is daghuur de beste optie. Gebruikt u het jaar door 1 of 2 gasflessen, en wilt u eigenlijk geen gasflessen kopen, dan is jaarhuur de beste optie. Uiteraard leveren wij ook volgens de nieuwste technologie, bijvoorbeeld de 300 bar gasflessen.

Het assortiment industriële gasflessen is zeer uitgebreid. Hieronder een overzicht van de gassen die wij verhuren:

 • Menggas Argon/Co2, diverse mengsels UN 1956
 • Argon UN 1006
 • Zuurstof UN 1072
 • Acetyleen UN 1001
 • Stikstof UN 1066
 • Formeergas UN1956

Daarnaast hebben wij een groot assortiment koudemiddelen en koolzuur.

 • Freon/ koelgas UN3163, UN1078, UN 3340, UN3159
 • Koolzuur UN1013

Gasfles

 

 

Wat is de 300 bar technologie?

De 300 bar gasflessen zijn kleiner, eenvoudiger en handzaam: de 33 liter cilinders met 300 bar vuldruk en een combi-afsluiter vereenvoudigen veel. In vergelijking tot een normale 50 liter cilinder (vuldruk 200 bar) houdt dit in dat:

 • de handling is verbetert, gelijke afgevulde hoeveelheid.
 • er meer comfort is door de combi-afsluiter.
 • de uit te voeren werkzaamheden vereenvoudigd worden.
 • 300 bar gasflessen zijn er in argon, menggas, zuurstof en acetyleen.
 • Zie hieronder de combi-afsluiter van een 300 bar gasfles.

300 bar afsluiter

Offerte gasfles huren

Wilt u een offerte ontvangen om gasflessen te huren? Of eens een vergelijkend prijzen onderzoek doen met uw huidige gassenleverancier, neem dan gerust contact met ons op. Huurflessen leveren wij in heel Nederland.

Afhalen of brengen

Het grote voordeel, wij zijn zowel transporteur als depot. Dus of u wilt afhalen of geleverd wilt krijgen, beide kunnen wij regelen. In de meeste plaatsen in Nederland komen wij twee keer per week. Er rijden 8 vrachtwagens voor Westfalen Gassen Nederland door een groot deel van het land en er staan zo’n 125 soorten gasflessen op voorraad.

ADR Transport

Over Westfalen Gassen Nederland

Sinds 1923 is Westfalen uitgegroeid van een regionale aanbieder naar een Europees gerichte marktspeler voor industriële gassen. Ons aanbod bevat honderden industriële gassen, levensmiddelengassen, koudemiddelen, gasmengsels en meer. Zo zit er altijd een gas tussen dat het meest geschikt is voor uw toepassing. Al vanaf 2003 is M. van Veenendaal depot en transporteur van Westfalen. Door deze jarenlange samenwerking zijn wij perfect op elke situatie ingespeeld en denken wij graag mee over de juiste bedrijfsoplossing voor het gas.

Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen in combinatie met M. van Veenendaal bent u aan het juiste adres. Onze ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossingen. Daarmee verschaffen we onze klanten een grote voorsprong op hun concurrentie.

Demonstraties

Regelmatig organiseren wij in samenwerking met Westfalen demonstraties voor onze klanten over veilig omgaan met gassen of productspecifieke demonstraties.

Contactblok Esther
Contactblok rianne

Vraag vrijblijvend een offerte aan!