Propaan/Heftruckgas

Wij leveren propaangas en heftruckgas. Propaangas is een veelvoorkomend gas voor de consument. Het wordt onder andere gebruikt voor de barbecue, om te koken of terrasverwarming. De propaanflessen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. In zowel stalen flessen als kunststof flessen. Met propaan hanteren wij een ruilsysteem waardoor u de propaanfles in kunt leveren en direct een nieuwe mee kan nemen. Geen wachttijden en u betaalt alleen de vulling.

Wij leveren propaan in:

  • 5 kg
  • 10,5 kg
  • 33 kg

U kunt de 5 kg fles als ruilsysteem indienen. Als de fles een sticker van ons heeft en niet ouder is dan 5 jaar, dan kunt u de fles direct bij ons omruilen voor een nieuwe.

Wilt u een 5 kg propaan fles kopen? Dat kan. U betaalt € 37,50  voor de eerste aanschaf + de inhoud. Vervolgens gaat u mee in het ruilsysteem en betaalt u alleen de vulling (zie onderstaande prijzen). Zo zit u nooit om propaan verlegen.

10,5 kg koopt u in het ruilsysteem. U betaald € 20,00 statiegeld en de inhoud. Daarna kunt u onbeperkt de fles ruilen en betaalt u alleen de vulling. Zodra de fles ingeleverd wordt krijgt u het statiegeld terug. (Mits de statiegeldbon wordt ingeleverd)

Heftruckgas / LPG cilinders

M. van Veenendaal BV heeft een eigen ruilsysteem voor de heftruckcilinders. De tarieven voor de heftruckgasflessen zijn inclusief vrachtkosten (binnen 30 km vanaf Amerongen) en vulling. Keuringskosten en de afdracht van wettelijke belastingen zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Dus nooit extra kosten, gewoon één bedrag per heftruckgasfles. Door middel van een vol tegen leeg systeem heeft u altijd genoeg voorraad. Ook de vulling prijzen van de heftruckgasflessen kunnen fluctueren. De enige extra aanschaf die u heeft is een verloop tussen de heftruckcilinder en de heftruck. De kosten voor het verloop bedragen € 42,35 incl. BTW. Met dit systeem hoeft u nooit meer naar de pomp en wordt de gasfles aan de deur afgeleverd. De heftruckcilinders zijn lichtgewicht flessen en vallen onder de tilnorm van 25kg. Wij leveren ook heftruckgas buiten 30km vanaf Amerongen, de vrachtkosten per heftruck gasfles bedragen dan € 6,50. Vanaf 6 heftruckgasflessen worden de vrachtkosten minder. Vraag ons voor de prijzen.

Leverdagen zijn dinsdag en donderdag. Bestellen de dag voorafgaand voor 11.00 uur. Laat uw bestelling achter per mail of bel ons.

BeneGas Light

Verkrijgbaar in 5 kg en 10 kg. Hier om te ruilen. De BeneGas Light kunststof gasfles heeft een aantal grote voordelen: de gasfles is licht van gewicht, veilig, praktisch en comfortabel. Doordat de BeneGas Light gasfles tot 50% lichter is als de traditionele stalen gasfles is deze eenvoudig te tillen en te vervoeren. Perfect voor particulier gebruik of op de camping. Prijzen kunnen afwijken aan de balie. Propaanprijzen zijn fluctuerend.

Gas bestellen?

Klik om te bellen of mail naar bestellen@veenendaalbv.nl. Wij leveren elke dinsdag en donderdag in onze regio, dag voorafgaand voor 11.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd!

5KG € 19,75 incl. btw

10,5KG € 31,91 incl. btw

33KG € 88,95 incl. btw

Heftruckgasfles 14 kg € 33,28 incl. btw

BeneGas light Kunststof propaangas 10kg € 41,06 incl. btw

BeneGas Light Kunststof propaangas 5 kg € 26,32 incl. btw

Propaangas en heftruckgas prijzen zijn fluctuerend. Prijzen op de website kunnen afwijken van de balieprijzen. Prijzen zijn inclusief BTW.

Plaatsen waar wij propaangas en heftruckgas leveren zonder vrachtkosten:

Leersum, Doorn, Maarn, Maarsbergen, Elst (utr), Wijk bij Duurstede, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Ede, Wageningen, Bennekom, Lienden, Ochten, Ingen, Bunnik, Odijk, Cothen, Lunteren, Leusden, Werkhoven, T Goy, Schalkwijk, Driebergen, Zeist, Kesteren, Ommeren, Opheusden, Maurik, Eck en Wiel, Zoelen, Kerk-Avezaath, Barneveld, Achterveld, Houten, Andelst, Dodewaard, Renkum, Achterberg, Zetten, Beneden-Leeuwen, Echteld, Buren, Woudenberg, Kootwijkerbroek, Ederveen en De Bilt. Staat uw plaats er niet bij en is het binnen een straal van 30km laat het ons dan weten!

Contactblok Esther
Contactblok rianne

Vraag vrijblijvend een offerte aan