HK Transport BV

HK Transport BV is een zusteronderneming van M. van Veenendaal BV. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in de transportwereld. Waarvan al 25 jaar in het transport van gasflessen oftewel ADR klasse 2. Ons wagenpark bestaat uit 11 vrachtwagens, 10 opleggers, 11 kooi-apen en 3 bussen. Bekijk hier de website.

Door ons groeiende wagenpark, zijn wij flexibel en snel inzetbaar. Door onze jarenlange ervaring in het vervoer in ADR goederen is ons gehele wagenpark geschikt voor ADR goederen. Daarnaast kunnen wij een deel van dit wagenpark ook inzetten voor andere (stuk)  goederen.

Het wagenpark voorziet daarnaast ook in alle gestelde eisen op het gebied van CO2-uitstoot, waardoor wij elke binnenstad in mogen. Al jaren zijn wij aangesloten bij Transport en Logistiek Nederland en zijn wij in het bezit van een NIWO vergunning. De NIWO toetst iedere 5 jaar of transportbedrijven aan de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen voldoen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging. Daarnaast kennen wij al onze chauffeurs persoonlijk, wat vertrouwen en de kwaliteit waarborgt.

Koeriersdiensten

Naast transport verzorgen wij daarom ook koeriersdiensten. Persoonlijk contact, korte lijnen en meedenken zijn de drie kernwoorden voor onze beide bedrijven. Dat maakt de combinatie een succes. HK Transport BV is uiteraard een onderdeel van het familie-bedrijf. Voor al uw transporten in de BeNeLux zijn wij de juiste partner.

Tanktransport

Meerdere vrachtwagens in ons wagenpark zijn geschikt voor ADR tankvervoer. Uiteraard zijn de bijbehorende chauffeurs ook geschoold voor tanktransport.

Heeft u voor korte of langere tijd een transport uitdaging. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

HK Transport directeur

Onderstaand een overzicht van ons wagenpark en de mogelijkheden:

hk tRANSPORT aMERONGEN
HK Transport
HK Transport
Bakwagen
tubetrailer
ADR Transport