Blog Post

Perfect voor kleinere transporten

Koeriersdiensten

Al enige tijd hebben wij een kleine trailer / open bakwagen. Ideaal voor spoedtransporten op moeilijk bereikbare plaatsen en de kleine klusjes. De trekker kan voor een 20 meter trailer, maar ook voor deze bakwagen. Wilt u meer informatie over ons transportkosten en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de mail of 06 – 53 43 81 37

Wij verzorgen verschillende koeriersdiensten, ook met (dicht) opleggers tot 18 palletplekken. Uiteraard hebben wij ook verschillende bussen om koeriersdiensten met uit te voeren.

Vrachtwagen met kleine bak

Oplegger koeriersdiensten Wagenpark

Koeriersdiensten bussen

Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in de transportwereld. Een logisch gevolg zijn de koeriersdiensten die wij aanbieden. M. van Veenendaal BV is een dochteronderneming van HK Transport BV uit Amerongen (Utrechtse Heuvelrug). Door ons al bestaande wagenpark, zijn wij flexibel en snel inzetbaar. Ons wagenpark is milieubewust, waardoor we elke binnenstad in mogen. Al jaren zijn wij aangesloten bij Transport en Logistiek Nederland en zijn wij in het bezit van een NIWO vergunning. De NIWO toetst iedere 5 jaar of transportbedrijven aan de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen voldoen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging. Daarnaast kennen wij al onze koeriers persoonlijk, wat vertrouwen en de kwaliteit waarborgt.

Midden van het land:

Wij zijn gevestigd in het midden van het land, wat betekent dat wij een zeer snelle aanrijdtijd hebben in de provincie Utrecht en Gelderland. M. van Veenendaal BV gelooft in koeriersdiensten dicht bij huis, zo is er voor zowel de klant als voor ons een voordeel te behalen op het gebied van snelheid en kosten. Dit geeft ons de mogelijkheid hoogwaardige koeriersdiensten te waarborgen tegen fatsoenlijke tarieven. Wij rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op feestdagen.

ADR:

Naast 30 jaar ervaring in het reguliere transport hebben wij ook al 30 jaar ervaring in het transport van ADR goederen. Al onze bussen en (city)opleggers zijn ADR goedgekeurd en de koeriers ADR gecertificeerd voor klassen 2 tot en met 9. Met uitzondering van klasse 7.

Prijsopgave:

Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Contactblok Cor lasapparaten