Blog Post

Simpele mobiele lasdampafzuiging – wegwerpfilter

Niet te groot, niet te duur en perfecte kwaliteit voor lichte en matig industrieel lassen. De mobiele lasdampafzuiging van Plymovent is een must in elke werkplaats en laslokaal. Het neemt weinig ruimte in en het belangrijkste het beschermd werknemers tegen de gevaren van lasrook.

De basis afmeting van de behuizing is:

  • B 73 cm x L 73 cm x H 110 cm
  • De afzuigingsarm is verkrijgbaar in 2 en 3 meter

Er zijn twee versies van deze mobiele afzuiging beschikbaar:

  • De MobileGo
  • De MobileGo PLUS

MobileGo

Lasdampafzuiging MobileGoDe MobileGo is een mobiele filterunit met ingebouwde ventilator en een slangarm. Het filterpakket is vervangbaar (wegwerpfilter). Dankzij de vier transportwielen (waarvan twee zwenkwielenmet rem) is de MobileGo geschikt voor gebruik in relatief kleine ruimtes of in de buurt van vervuilingsbronnen zonder vaste locatie.

De MobileGo is het instapmodel lasrookafzuiger. De unit is ontworpen voor het verbruik van ca. 1 spoel massieve draad (15 kg) of 7,5 kg elektrodes per maand en voor TIG-lassen.

Het filter heeft een ‘filter-vol’ aanduiding. De MobileGo heeft een filteroppervlakte van 15m². Wordt exclusief (220v) stekker geleverd.

 

MobileGo PLUS

Lasdampafzuiging mobiele unitDe MobileGo PLUS is een mobiele filterunit met ingebouwde ventilator en een metalen afzuigarm. Het filterpakket is vervangbaar (wegwerpfilter). Dankzij de vier transportwielen (waarvan twee zwenkwielen met rem) is de MobileGo PLUS geschikt voor gebruik in relatief kleine ruimtes of in de buurt van vervuilingsbronnen zonder vaste locatie.

De MobileGoplus is het basismodel lasrookafzuiger. De unit is ontworpen voor het verbruik van ca. 2 spoelen massieve draad of 15 kg elektrodes per maand en voor TIG-lassen.

Het filter heeft een ‘filter-vol’ aanduiding. De MobileGo heeft een filteroppervlakte van 26m². Wordt exclusief (220v) stekker geleverd.

 

Hier vindt u de prijzen van de mobiele lasdampafzuiging

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Contactblok rianne