Blog Post

Actie: mobiele Lasrookafzuiging scherp in prijs

Een flexibele oplossing voor lasrookafzuiging bij de bron

Al eerder schreven wij over de gevaren van lasrookdamp. Het gevaar is weg te nemen door afzuiging bij bijvoorbeeld de bron. Dit kan met een mobiele afzuigunit. En laten we daar nou net een hele mooie en scherp geprijsde actie van hebben. Tot 1 november 2015, dus wees er snel bij.

Voor een overzicht van ons lasdampafzuiging modellen en prijzen kijk hier.

Verwijdering van lasrook in een laswerkplaats, in het bijzonder bij de bron, draagt in aanzienlijke mate bij tot een betere werkomgeving. Bronafzuiging is de meest effectieve methode om direct bij de ademzone van de lasser lasrook af te vangen en te verwijderen. Deze afzuig- en filtratieproducten zijn primair ontworpen voor de verwijdering en beheersing van lasrook in de metaalverwerkende industrie om lassers en mensen in de directe omgeving te beschermen. Het resultaat: een betere werkprestatie, hogere productiviteit en minder absentie vanwege ziekte.

Mobiele lasdampafzuiging

De mobiele filterunits zijn gemaakt om lasrook te verwijderen in nauwe ruimtes en in ruimtes die door vaste afzuigsystemen moeilijk te bereiken zijn, bijvoorbeeld in het midden van een
werkplaats of in een buitenste hoek van een faciliteit. Elke mobiele unit is uitgerust met vier wielen. Twee hiervan zijn zwenkwielen om verplaatsing te vereenvoudigen. De units zijn geschikt voor zowel las toepassingen op basis van staal als rvs1, zoals MIG, MAG, TIG, GMAW, FCAW en elektrodelassen.

De MFD-unit is gebaseerd op het mechanische DuraFiltersysteem2. Dit systeem bevat een vierkant wegwerpfilter met een filteroppervlakte van 50 m2. De MFD-unit is zeer gebruikersvriendelijk, aangezien de ‘verzadigd filter’-indicator aangeeft of de afzuiging nog steeds toereikend is of dat het filter moet worden vervangen. Het filter is voorzien van een precoat. De gebruikte coatingmaterialen verlengen de levensduur van het filter. De precoat vergroot bovendien de efficiency doordat de SurfacePlus-coating stof en fijne deeltjes in een vroeg stadium afvangt. Aangezien de MFD-unit een papieren filter bevat, is deze vooral geschikt voor laswerkzaamheden met droge of ‘vrijwel’ droge lasrook. Deze unit wordt aanbevolen voor lichte tot middelzware laswerkzaamheden.

De afzuigarm is 4 meter lang. De slang is standaard uitgerust met een zuigmond en een magneetvoet. Deze wordt gebruikt om de lasrookafzuigunit dicht in de buurt van de lasbron te plaatsen.

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.

Enkele voorbeelden van de lasrookafzuiging:

Afzuiging met zelfreinigend filter Afzuiging met wegwerpfilter PHO-APP_MFD_UltraFlex-4_8345Afzuiger Plymovent

 

Deze actie gemist? En wilt u graag een nieuwe aanbieding ontvangen, laat het ons weten.

Contactblok rianne