Blog Post

Wat is auto-darkening in een Speedglas lashelm?

Auto-darkening in één miliseconde. Wat betekent dat? Eén milliseconde = één duizendste seconde. Het vizier van een Speedglas™ lashelm wordt automatisch in een fractie van een milliseconde donker zodra de vlamboog aan is. Het scherm wordt weer automatisch lichtdoorlatend zodra de vlamboog uit staat. Hierdoor is het niet nodig het vizier open of dicht te klappen.

Speedglas is een voorloper in deze technologie, de meeste automatische speedglas lashelmen zijn uitgerust met dit systeem.

Bekijk de video om te zien dat Speedglas daadwerkelijk uitblinkt in de beste technologie voor lashelmen.

Over Speedglas:

Speedglas is onderdeel van 3M Nederland. 3M is een technologie bedrijf waar enorm veel merken onder vallen. Denk bijvoorbeeld aan Cubitron, welke bekend zijn van de slijpschijven. Maar ook Post-it, de gele briefjes, zijn een onderdeel van 3M Nederland. Een Speedglas lashelm valt onder de categorie, uitstekende kwaliteit. Wil je een professionele lashelm, waarin de beste technologie is verwerkt, kies dan voor een Speedglas lashelm.

De nieuwste lashelm van Speedglas is de 9002 NC. Deze lashelm heeft de nieuwste technologie, genaamd Natural Color Technology. Dit betekend dat je naast de auto-darkening een helderder zicht hebt. Een must voor een professionele lasser.

Lashelmen van Speedglas zitten in een duurdere prijssegment. Dit is ook logisch, de technologie die er in verwerkt zit maakt daadwerkelijk een verschil namelijk. Het kijkt en beschermt beter dan goedkopere lashelmen. Speedglas heeft voor iedere vraag een lashelm. Zowel automatisch, vast ingesteld, met verse lucht units etc.

lashelm 9100v SPEEDGLAS MET SIDEWINDOW

 

Lashelm speedglas 100P

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop uw lashelm bij ons tegen een scherpe prijs!

Informatie over welke lashelm het beste bij jou past? Niet elke helm is voor elk lasproces geschikt. Vraag ons om advies.

Contactblok Esther

 

 

 

 

 

 

 

Plaats hier uw bestelling