Blog Post

Eerste workshop MIG lassen voor beginners groot succes!

Afgelopen zaterdag 7 oktober hebben wij de eerste workshop MIG lassen voor beginners georganiseerd. Een zeer praktijk gerichte workshop waar vooral handige Doe-Het-Zelvers veel lol aan beleven. Het doel van deze ochtend was de beginselen van het MIG lassen leren en daadwerkelijk zelf iets maken. De deelnemers konden kennismaken met verschillende soorten lasapparaten. Er werd gelast met staal, aluminium en RVS. Uiteindelijk met een propaanfles aan de gang om er zelf een houtkachel of plantenbak van te maken. Hier kwam ook nog een stukje plasma snijden bij kijken. De ochtend begon met een half uur theorie en daarna snel door naar zelf lassen.

het nieuwe proeflaslokaal leent zich hier perfect voor. Deze workshop smaakte dus naar meer. Hou onze facebookpagina Echte Mannen Lassen in de gaten en de website uiteraard. Kunt u niet op de aangegeven datums? Of wilt u liever met een groep vrienden of vriendinnen? Dit kan ook. Op aanvraag organiseren wij deze workshops ook. Kosten bedragen € 55,00 per persoon. Op aanvraag met minimaal 4 personen, maximaal 5. Wilt u toch met een grotere groep komen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Workshop worden gegeven op zaterdagochtend of op een doordeweekse avond. Hieronder een foto-impressie van deze dag.

Op woensdagavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur. (14 maart & 18 april)

Op zaterdagochtenden van 09.00 uur tot 12.00 uur. (21 april)

Workshop MIG lassen voor beginners MIG Lassen voor beginners Workshop MIG lassen  Workshop MIG lassen voor beginners Workshop MIG lassen voor beginners Workshop MIG lassen voor beginners Workshop MIG lassen voor beginners Workshop MIG lassen voor beginners Workshop MIG lassen voor beginners Workshop MIG lassen voor beginners Workshop MIG lassen voor beginners

 

 

 

 

Workshop aanvragen?

Contactblok rianne