Blog Post

Demomiddag! Probeer de nieuwste lasapparaten

Demonstratie lasapparaten

Wij organiseren demonstratiemiddagen voor onze klanten, maar ook op afspraak. Wilt u met plus minus 6 mensen de nieuwste lasapparaten uitproberen? of vindt u het juist leuk om eens iets meer te weten te komen over een ander lasproces? Geen probleem, meld u bij ons aan en wij kijken samen naar een passende invulling voor een demonstratie van lasapparaten. Bent u alleen, dan kunt u altijd komen proeflassen met verschillende lasapparaten.

Wat is er nou leuker dan zelf aan de gang te gaan met verschillende lasapparaten? En daar uitgebreid advies in te krijgen. Hoe kan ik het beste mijn lasapparaat instellen? Hoe krijg ik de perfecte las? Of gewoon uit nieuwsgierigheid naar alles wat er op de markt is aan lasapparaten. Op deze demomiddag maakt u het allemaal mee. De nieuwste en meest bruikbare lasapparaten / snijapparatuur op het gebied van TIG, MIG en Plasma zijn aanwezig. Onder andere de Cebora met Speed Star technologie, waarmee u 30% sneller last.

Nieuwsgierig geworden? Geef u dan nu op.

Op donderdagmiddag 26 mei 2016 vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom om een kop koffie/thee te drinken. Om 15.00 uur starten we met de demo’s van verschillende lasapparaten. Rond 17.00 uur zal de demomiddag klaar zijn.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef u op via info@veenendaalbv.nl onder vermelding van demonstratiemiddag. Geeft u in de mail aan waarom u er graag bij wilt zijn en met welke vragen u zit, dan zorgen wij ervoor dat deze beantwoord worden.

Kunt u niet op 26 mei? Geen probleem, op elk moment kunt u bij ons proeflassen. Belt u ons op 0343 – 451496 en wij spreken een alternatieve datum af.

Wij doen ook demonstraties op aanvraag. Bent u met 6 mensen? Meld u dan aan bij ons en wij gaan samen op zoek naar een passende demonstratie van MIG lasapparaten, plasmasnijders of TIG lasapparaten.