Blog Post

Conti-Weld nieuw in het assortiment

Wij breiden uit op het gebied van lasapparaten! Naast de merken Cebora, Weldkar en Lorch kunt u vanaf heden ook terecht voor het merk Conti-Weld. Zo kunnen wij op elk vlak het juiste Conti-weldlasapparaat bieden. Uiteraard blijven wij bij ons standpunt dat proeflassen en instructie belangrijk is bij het uitleveren van een lasapparaat. Het is een investering en een investering dient wel overwogen gemaakt te worden. Advies en uitleg zijn hierbij de sleutelwoorden.

Conti-Weld kenmerkt zich ook door deze sleutelwoorden, daarom past het bij M. van Veenendaal BV. Zoals Conti-Weld het zelf beschrijft op de website:

“De vakhandel die CONTI-WELD producten in zijn assortiment heeft, is deskundig en graag bereid om, samen met de fabrikant, de juiste voorlichting en adviezen te geven, passende aanbiedingen te maken, demonstraties te verzorgen en professionele leveringen (indien gewenst met installatie , instructie, training en begeleiding) uit te voeren. Op de geleverde producten zijn goede garantiebepalingen van kracht en wordt een uitstekende service verleend. De CONTIWELD producten worden geproduceerd naar Europese normen, richtlijnen en gangbare uitvoeringen.”

In het assortiment MIG en TIG lasapparaten.

 

Onderstaand een voorbeeld van een MIG lasapparaat 200Ampere Compleet geleverd inclusief gasfles, lastoorts, lashelm, anti-spat, elektrodetang en lasdraad voor € 895,00 excl. BTW. Geschikt to 4/5 mm plaatwerk staal.

Cont-Weld