Blog Post

Ruilsysteem voor heftruckgas

LPG wisselreservoirs voor de heftruck aftanken bij het benzinestation. Voor vele al jaren de normaalste gang van zaken. Sinds enige tijd zijn er echter steeds meer benzinestation die het aftanken niet meer toestaan. Wettelijk is het ook niet meer toegestaan. Een hoop van onze klanten liepen tegen dit probleem aan. Vanaf heden hebben wij daarom ook in het assortiment een ruilsysteem voor heftruckgas. U betaalt € 27,50 per heftruckfles inclusief vrachtkosten. Geen huur, geen milieuheffing en vanaf 1 stuks af te halen.

Gratis bezorging

De tarieven voor het ruilsysteem voor heftruckgas zijn inclusief vrachtkosten (binnen 30 km vanuit Amerongen, Utrechtse Heuvelrug) en vulling en bedragen € 27,50. Door middel van een vol tegen leeg systeem heeft u altijd genoeg voorraad. De vulling prijzen van de heftruckcilinder kunnen fluctueren.

De enige extra aanschaf die u heeft is een verloop tussen de heftruckgasfles en de slang gekoppeld aan de heftruck. De kosten voor het verloop bedragen € 35,- ex. BTW. Je schaft eenmalig een zelf te bepalen aantal heftruckgasflessen aan en daarna ruilen wij vol tegen leeg. Met dit systeem hoeft u nooit meer naar de pomp en wordt de fles aan de deur afgeleverd. De flessen zijn 14kg.

U tekent voor het beginsaldo van de heftruckgas. Stopt u met het ruilsysteem en het aantal heftruckcilinders wijkt negatief af van het beginsaldo, dan betaald u € 75,- per heftruckgasfles.

Koppeling aansluiten

Wilt u liever niet zelf de koppeling tussen de heftruckcilinder en de heftruck bevestigen? Geen probleem, wij maken dit voor u in orde.

Verloopstuk heftruck 2Heftruckgasfles vierkant

 

Meer uitleg over ons ruilsysteem van heftruckgas, neem contact met ons op.

Contactblok rianne

 

 

 

 

 

 

Bestel hier uw heftruckgas:

  • Straat + huisnummer
  • U betaalt geen vrachtkosten voor het op locatie brengen van heftruckgas als het bezorgadres binnen 30 km vanaf Amerongen is. Bestellen dag voorafgaand voor 12.00 uur. Heftruckgas kunt u ook afhalen. Buiten de 30km betaalt u € 6,50 vrachtkosten per cilinder.
  • Wilt u meer informatie? Laat het ons weten.