Blog Post

Prijsverschillen automatische lashelmen

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom er zoveel prijsverschil zit tussen automatische lashelmen. Dit is heel simpel uit te leggen, kwaliteit. En nu zeggen wij niet dat elke goedkopere lashelm niet goed is. Maar als je een goedkope lashelm online koopt, bij een niet erkende laswinkel, dan is de kans groot dat je troep koopt. Realiseer je dat je lashelm de enige bescherming is voor je ogen. De reactiesnelheid van een automatische lashelm is heel erg belangrijk. Hoe trager de reactiesnelheid is, des te meer schade het geeft aan je ogen. Vaak begint het vizier te knipperen bij goedkope lashelmen, waardoor het even duurt voordat je op de las kan concentreren. Eigenlijk is dit dezelfde situatie als geen lashelm opzetten, de eerste paar seconden van je las. Het draagcomfort is vaak ook minder.

De prijsverschillen automatische lashelmen zijn dus wel degelijk te verklaren. Het verschil in prijs is vaak maar een paar tientjes. Stel jezelf de vraag of je daarvoor beschadiging aan je ogen wilt riskeren.

Onze goedkoopste automatische lashelm met een goede kwaliteit, is de Jackson. De kosten bedragen € 54,- excl. BTW. (€ 65,34 incl. BTW)Automatische lashelm jackson

  • Externe bediening
  • Automatisch
  • Kleur 9 tot 13
  • Aanbevolen voor alle lasprocessen
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

 

Uiteraard hebben wij ook bijna het gehele assortiment van Speedglas. Dit zijn echt de top of the bill lashelmen. Kwalitatief zit Speedglas in het hoogste segment. Een automatische lashelm van Speedglas begint bij ons vanaf € 130,40 excl. BTW ( € 157,78 incl. BTW)

Wilt een goed advies over welke lashelm het best bij uw situatie past, neem dan contact met ons op. Of bekijk het complete overzicht lashelmen.

Contactblok Esther

 

 

 

 

 

Bestel hier uw lashelm

Particulieren ontvangen van ons een betaallink, daardoor kan er via ideal betaalt worden. Bedrijven ontvangen eerst een factuur en desgewenst ook een betaallink.

Share This