Blog Post

NIEUW: Kunststof propaan flessen – Benegas light

Vanaf nu kunt u ook bij ons de kunststof propaanflessen in 5 kg en 10 kg van Benegas ruilen en kopen. Oftewel de light gasfles. Deze kunststof propaanflessen zijn verkrijgbaar in 5kg en 10 kg. De gasfles is lichter dan een stalen propaan gasfles. Wij zijn geopend van ma- vrij van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Lichtgewicht

De behuizing van de Benegas Light flessen is vervaardigd van kunststof en dat maakt de fles een echte lichtgewicht. Je neemt hem simpel mee naar de camping of de boot en hij is makkelijk draagbaar dankzij de extra grote handvaten.

10kg:

  • Materiaal: Kunststof, transparant
  • Leeggewicht: 5,3 kg
  • Volgewicht: 15,3 kg
  • Afmetingen (H x B): 57,1 x 30,5 cm

5kg:

  • Materiaal: Kunststof, transparant
  • Leeggewicht: 3,8 kg
  • Volgewicht: 8,8 kg
  • Afmetingen (H x B): 39 x 30,5 cm

Een groot voordeel aan kunststof, doorzichtige flessen dat je nooit meer hoeft te gokken of de gasfles leeg is. De Benegas Light gasflessen heeft doorzichtige vlakken waardoor jij precies kunt zien hoeveel gas er nog in de fles zit. Je komt niet meer voor onaangename verrassingen te staan! Op de flessen zit een statiegeld van € 55,00 (geen btw). Alleen met bon, krijgt u het statiegeld retour.

Door de grote en ruime handgrepen is de gasfles gemakkelijk en comfortabel te dragen. De kunststof kraag biedt daarnaast een uitstekende bescherming voor de kraan.

Kunststof propaanfles benegas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Gas Light van BeneGas Light heeft een unieke, sterke hightech constructie van hoogwaardige kunststoffen. De gladde binnenvoering wordt uit één geheel vervaardigd en vormt samen met de glasvezel buitenmantel het drukvat. Doordat de voering geen naden of verbindingen heeft ontstaat er een enorm sterke, veilige en toch lichtgewicht constructie. Het kunststof is vocht- en chemicaliënbestendig, kan niet roesten en een speciale coating voorkomt veroudering door UV-stralen.

Uiteraard kunt u ook nog steeds bij ons terecht voor stalen propaan flessen. Alle soorten kunt u bij ons inleveren.

Voor vragen over de kunststof propaanflessen neem contact met ons op!

Contactblok rianne

 

 

 

Adres:

Industrieweg noord 3c

Amerongen