Blog Post

Nieuw! Download de Westfalen las-app

Deze las-app bevat handige, unieke tools en informatie die belangrijk is bij het gebruik van industriële gassen bij het lassen.

Westfalen Gassen Nederland heeft een nieuwe las-app gelanceerd voor de Nederlandse en Duitse markt. De Schweiß-app bevat handige, unieke tools en informatie die belangrijk is bij het gebruik van industriële gassen. Ze richten zich met deze app op lassers, maar ook op leerlingen van lasopleidingen en overige gebruikers.

“We merken dat onze afnemers vaak de behoefte hebben meer te weten te komen over de gassen uit ons aanbod. Vooral leerlingen van lasopleidingen hebben hier veel baat bij. We zijn daarom vaak aanwezig op open dagen in het onderwijs, geven trainingen over veiligheid en nemen de tijd om goed advies te geven,” aldus Hansjan Dijk, gastechnisch adviseur van Westfalen Gassen. Wij proberen ons steeds meer te richten op de nieuwe generatie lassers. Dijk: “Deze doelgroep is gewend informatie digitaal tot zich te nemen, waardoor we op het idee kwamen een app te ontwikkelen. Met de Schweiß-app is handige informatie online beschikbaar, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Gebruiksvriendelijkheid centraal
De zogenoemde Schweiß-app maakt het gebruik van lasgassen een stuk eenvoudiger. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal; in een klik heeft de klant informatie over de fysische gegevens van de gassen. Tevens biedt de app hulp bij het instellen van lasapparatuur en het berekenen van de neersmelt en warmte-inbreng. Daarnaast zijn er tools ontwikkeld voor het MIG/MAG-lassen, TIG-lassen en lasersnijden, wat de app uniek maakt ten opzichte van reeds bestaande apps. De Schweiß-app Westfalen AG is zowel in het Nederlands als in het Duits te downloaden in de app store van IOS en Android. Informatie over de lasgassen is ook op papier beschikbaar en wordt veel gebruikt in werkplaatsen.

M. van Veenendaal BV is al een tevreden gebruiker van deze app. Probeer hem snel!

Bron: Westfalen Gassen Nederland

csm_Westfalen-Gassen-Las-App-hoofdmenu_65daf5f1ef