Blog Post

NIEUW: Automatische Lashelm Jackson

Perfecte prijs / kwaliteit verhouding:

Automatische Lashelm Jackson met externe bediening

  • kleurinstelling shade 9-13, inactieve kleur shade 4

De automatische donkerkleurende lasfilters werken op basis van een vloeibare-kristallen lichtsluiter die de ogen van de lasser beschermt tegen het intense zichtbare licht dat tijdens het lasproces wordt afgegeven. In combinatie met het permanente passieve IR/UV-filter beschermt het tegen gevaarlijk infrarood (IR) en ultraviolet (UV) licht.

De automatische lashelm is geschikt voor de meeste soorten elektrolassen, zoals beklede elektroden en MIG/MAG en TIG-toepassingen bij meer dan 50A gebruikt.

Ook kan er een vergrootglas aan de binnenzijde van de lashelm geplaatst worden.

Prijs excl. BTW: € 54,00
Prijs incl. BTW: € 65,34

IMG_2706 IMG_2708

Een lashelm bij het lassen is een must. Allereerst beschermt het je ogen en gezicht, maar daarnaast zie je de las ook een stuk beter. Automatische lashelmen zijn er in vele verschillen prijscategorieën. Dat is niet voor niks, de technologie in een automatische lashelm verschilt enorm. Een goedkope lashelm, heeft niet dezelfde kwaliteit. Vaak flikkert het beeld in de lashelm of duurt het langer dat de helm naar een donkere kleur kleurt. Ontzettend slecht voor je ogen. Investeer daarom net iets meer in een goede lashelm, u heeft er jarenlang plezier van.

Deze automatsiche lashelm van het merk Jackson is perfect voor de hobbyist, ZZP’er, Doe-Het-Zelver en voor werknemers die niet de gehele dag achter elkaar staan te lassen.

Bestel de Jackson automatische lashelm snel:
Bekijk de lashelmen pagina om ons complete overzicht te zien.

Contactblok rianne

 

 

 

 

 

 

Bestel hier uw lashelm: