Blog Post

Heftruck tanken bij benzinepomp, helaas verleden tijd! Maar wij hebben de oplossing

Helaas, het is verleden tijd! Tanken met de heftruck bij het benzinestation is verleden tijd. Al een tijdje eigenlijk. Officieel mag er sinds 1 januari 2016 niet meer getankt worden aan de pomp. Maar uit ervaring weten wij ook, zolang er geen handhaving komt bij het benzinestation dan is er ook geen reden voor het benzinestation om het niet toe te laten. Het is voor de benzinestations tenslotte ook een inkomstenbron. Maar langzaam merken wij dat er steeds meer benzinestation “NEE” verkopen.

En wat doe je dan? Heftruckgas aanschaffen. De zwarte LPG tank is verleden tijd. In plaats daarvan leg je een heftruckgasfles achterop. Je schaft eenmalig een koppeling aan, welke geplaatst wordt op de slang. Deze kun je door een simpel kliksysteem op de gasfles plaatsen. Deze gasfles bevat 12,9 kg propaan en is gemaakt van lichtgewicht staal.

De gasfles is alleen geschikt voor vloeistofafname. De fles kan aangesloten worden op alle merken LPG-heftrucks. Dankzij de handige snelkoppeling is de gasfles in een handomdraai op de brandstofslang van de heftruck aan te sluiten. Met een totaalgewicht van slechts 21 kg blijft de volle heftruckgasfles ruim onder de Arbo-norm voor handmatig tillen.

 

 

 

Wat kost het? Je betaalt € 27,50 (excl. BTW) per gasfles. Geen huur, geen milieuheffing en geen vrachtkosten. Tenminste als er binnen 30 km vanaf Amerongen, Utrechtse Heuvelrug een afleveradres is. Elke dinsdag en donderdag bezorgen wij de gasfles. Het is altijd leeg tegen vol. Daarnaast wordt er eenmalig een snelkoppeling in rekening gebracht a € 37,50 (excl. BTW).

Welke plaatsen vallen er binnen de 30 km?  Leersum, Doorn, Maarn, Maarsbergen, Elst (utr), Wijk bij Duurstede, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Scherpenzeel, Ede, Wageningen, Bennekom, Lienden, Ochten, Ingen, Bunnik, Odijk, Cothen, Lunteren, Leusden, Werkhoven, T Goy, Schalkwijk, Driebergen, Zeist, Kesteren, Ommeren, Opheusden, Maurik, Eck en Wiel, Zoelen, Kerk-Avezaath, Barneveld, Achterveld, Houten, Andelst, Dodewaard, Renkum, Achterberg, Zetten, Beneden-Leeuwen, Echteld, Buren, Woudenberg, Kootwijkerbroek, Ederveen en De Bilt.

Valt het afleveradres buiten de bovenstaande plaatsen, overleg dan met ons wat de vrachtkosten zijn.

Heftruckgas bestellen? 

Contactblok rianne

 

 

 

 

 

 

Of bel 0343 -45 1496. Één van onze medewerkers staat je graag te woord.