Blog Post

De producten kunnen nu ook met iDEAL betaald worden

Augustus 2018 – de zomertijd is aangebroken en dat betekend dat wij de tijd hebben om de website een update te geven. Deze zomer staat de update in het teken van iDEAL. Wij hebben de betaalmogelijkheid iDEAL toegevoegd aan de website. Vanaf nu kunt u dus het product bestellen en gelijk afrekenen, net als in alle webshops. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om via een bankoverschrijving te betalen.

Naast webshop blijft persoonlijk contact en advies het belangrijkst

1 september moeten alle pagina’s omgezet zijn naar de webshop functie, uiteraard blijven wij telefonisch bereikbaar voor advies en kunt u ook gewoon telefonisch of per mail bestellen. Persoonlijk advies en contact vinden wij nog steeds het belangrijkst. Maar de tegenwoordige tijd vraagt toch ook om een webshop functie op onze website.

Vanaf vandaag kunnen alle lashelmen, lasgordijnen en lasschermen besteld worden via de webshop en vervolgens betaald met iDEAL. Je kunt er voor kiezen het product bij ons af te halen (in Amerongen, Utrechtse Heuvelrug) of te laten versturen. Het product wordt binnen 2-3 werkdagen bij je afgeleverd. Voor 12.00 uur besteld (en is het product voorradig) dan is het de volgende dag in huis.

Lasapparaten:

Uiteraard gaan wij onze lasapparaten ook in de webshop plaatsen, maar daarnaast blijven wij bij het standpunt dat het belangrijk is om eerst proef te lassen met de machine. Op deze manier weet je zeker dat je het lasapparaat koopt wat bij je past, geen teleurstellingen achteraf. Proeflassen is op afspraak altijd mogelijk. Mocht er nou geen uitleg nodig zijn, dan biedt onze webshop uitkomst.

Gasflessen

Gasflessen kopen of huren blijft mogelijk door middel van een telefonisch bestelling of per mail. Gasflessen worden bezorgd met speciaal transport en altijd op vertoon van bedrijfsgegevens. Particulier kan er een gasfles gekocht of gehuurd worden, maar dit is alleen op basis van afhaal aan de balie.

 

Wij hopen hiermee de website-bezoeker nog beter van dienst te kunnen zijn.

Voor vragen of bestellingen neem contact met ons op:

Contactblok rianne

 

 

Share This