Blog Post

Welk lasapparaat past het best bij u? Doe hier de test en kom vervolgens proeflassen

Laskompas

Het ideale hulpmiddel om bij de juiste machine uit te komen! Door antwoord te geven op enkele vragen, kost u minder dan een minuut van uw tijd,  krijgt u de meest geschikte machine geadviseerd. Uiteraard kunt u aan de hand van de uitslag bij ons terecht voor meer informatie en extra advies.

Geeft u ons belletje of een mailtje en wij zullen u zo spoedig mogelijk van informatie voorzien. Doe de test op www.laskompas.nl.

Proeflassen

De laskompas geeft u een advies, vervolgens wilt u weten of dit lasapparaat daadwerkelijk bij u past. Daarom kunt u bij ons proeflassen met het lasapparaat. Wij voorzien u dan van extra informatie en u krijgt daadwerkelijk een gevoel bij het lasapparaat. Proeflassen is belangrijk om het lasapparaat te leren kennen en achteraf niet voor verassingen te komen staan.

Maak een afspraak en wij zorgen dat de lasapparaten voor u klaar staan. Ook in de avond en op zaterdag mogelijk.

Naast proeflassen organiseren wij ook twee keer per jaar een demonstratie middag of avond. Wij tonen de nieuwste lasapparaten op het gebied van TIG, MIG/MAG, elektroden en uiteraard plasmasnijden. Hou de website in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Dit kunt u doen onderaan de homepage.

Bel ons voor een afspraak

Mail ons voor een afspraak

 

iphone_Laskompas

Proeflassen lasapparaten Proeflassen

 

Contactblok Cor lasapparaten