Blog Post

Tot 30% sneller lassen met de nieuwe Cebora

Cebora

Drie Cebora MIG/MAG lasapparaten nieuw in het assortiment met Speed Star technologie en (optionele) PULSE functies. Met onder andere een hoger rendement (tot wel 30%!) door een hogere neersmeltsnelheid.

De geavanceerde Speed Star technologie, waarbij een uiterst efficiënt en gemodificeerd kortsluitboogproces met een hoge energiedichtheid wordt gecombineerd, levert belangrijke voordelen op ten opzichte van het conventioneel kortsluitboog MIG/MAG lassen.
Deze multi-proces inverters zijn of kunnen worden voorzien van PULSE functies. In combinatie met de synergische programma’s, zorgt dit voor een perfecte, kwalitatieve en spatloze las, waardoor geen nabewerking nodig is. Met de PULSE functie ingeschakeld, wordt zelfs het uiterlijk van een TIG-las benaderd. Wilt u het bewijs zijn? Bekijk de video of bel (06 – 53438137 of 0343 – 451496) voor een afspraak om te lassen met één van deze apparaten.

Op onze laatste demonstratiemiddag hebben wij de Cebora Speed Star uit mogen proberen. Zie hieronder het resultaat.

Cebora is een kwalitatief hoogstaand merk lasapparaten, tegen een betaalbare prijs. Vele bevatten lasprogramma’s om in te stellen.

Overzicht overige lasapparaten

Dit is natuurlijk niet de enige machine van Cebora die een perfecte las achterlaat en ontzettend fijn werkt. Ook de draagbare versies van Cebora zijn stuk voor stuk toppers. Kijk voor het overzicht op de lasapparaten pagina.

Wilt u met 1 van deze lasapparaten proeflassen of meer informatie? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op.

Proeflassen kan bij ons op locatie, wij hebben een speciaal laslokaal hiervoor ingericht. Uiteraard kunnen wij ook bij u op locatie een demonstratie doen.

Contactblok Esther