Blog Post

Sloop en opbouw lascabines en slijpcabine STC MBO Brielle

Weer een mooi project opgeleverd in Brielle. Alle oude lascabines en staalleiding hebben wij verwijderd, zodat de ruimte schoon was voor een 8 tal lascabines en 1 slijpcabine.

De lascabines zijn geplaatst op aluminium traanplaat. De cabines zijn voorzien van rode, verschuifbare lamellen. Elke cabine heeft zijn eigen gasleidingwerk, dus geen gesleep met gasflessen. Leiding is in dunwandig staal -pijp uitgevoerd 15 /1,25 mm met VSH perskoppelingen, zowel de leiding als de koppelingen kunnen 16 bar druk aan. Per cabine zijn 4 afnamepunten voor Acetyleen, Zuurstof, Menggas en Argon. Ook deze worden in de kleur geleverd van het gas. Wij hebben in dit geval alleen met de producten van GLOOR en CEPRO gewerkt.

Hieronder is de oude situatie versus de nieuwe te zien. Geïnteresseerd in het plaatsen van lascabines en slijpcabines? Neem contact met ons op.

Lascabines

Lascabines en leidingwerk

Slijpcabine

M. van Veenendaal BV wordt steeds vaker projectmatig ingeschakeld. Van sloop tot opbouw, we ontzorgen van A tot Z. Er wordt alleen gewerkt met merken die voor kwaliteit staan, zodat er ook kwaliteit geleverd kan worden. Bekijk ook het andere project bij het ROC in Nieuwegein.

In veel gevallen is ‘alles nieuw’ niet nodig. Ook voor dit project is de lasdampafzuiging blijven hangen, alles wat in goede staat is wordt hergebruikt. Zo blijven we duurzaam en maken we geen onnodige kosten. Door met een kleinschalig team te werken, waar ook ZZP’ers een onderdeel van uitmaken, leveren wij expertise op diverse vlakken. Ga vrijblijvend met ons in gesprek.