Blog Post

Het juiste lasapparaat kiezen? Altijd proeflassen

Het juiste lasapparaat kiezen? Een aantal factoren zijn hiervoor belangrijk, maar één van de belangrijkste factoren is proeflassen. Een lasapparaat kopen zonder er mee gelast te hebben, is als een  auto kopen zonder er in te rijden. Om niet voor ongewenste verassingen te komen staan is het belangrijk te lassen met het lasapparaat. Wij hebben hiervoor speciaal een proeflasruimte gemaakt in de werkplaats. Iedereen kan het lasapparaat daardoor eerst uitproberen voordat hij tot een eventuele aankoop overgaat. Het proeflaslokaal bevat over 5 plekken, waardoor er achter elkaar door verschillende lasapparaten getest kunnen worden. Als u een speciaal soort materiaal moet verlassen, neem dit mee en dan kan er gekeken worden welk lasapparaat daar het beste voor werkt.

Uiteraard hangt het juiste lasapparaat met meer dingen samen, hierover geven wij u graag advies. Kom dus gerust langs, het liefst op afspraak, om teleurstellingen te voorkomen. Ook ‘s avonds en  zaterdagmorgen maken wij graag tijd voor u. Wij zijn gevestigd in Amerongen, Utrechtse Heuvelrug.

Neem een kijkje op de lasapparatenpagina om te kijken wat wij allemaal op voorraad hebben staan. Uiteraard kan er ook met tweedehands lasapparaten eerst gelast worden.

Ons laslokaal wordt ook gebruikt voor workshops en demonstraties van de nieuwste lasapparaten van Cebora en Weldkar.

 

Contactblok Cor lasapparaten