Blog Post

M. van Veenendaal en HK Transport wensen Roparun 2017:Team 4U veel succes

M. van Veenendaal BV en HK Transport BV zijn trotse sponsor en supporter van Team 4U Roparun 2017. Met Pinksteren is het weer zover en gaat de Roparun van start, uiteraard wensen wij het team heel veel succes met deze prestatie.

Over Roparun:

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

In de afgelopen jaren heeft Stichting Roparun veel doelen kunnen ondersteunen. In Roparun jaar 2017 kunnen onder andere de volgende doelen op steun rekenen, dit is echter maar een kleine greep uit alle doelen.

Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis
Bijdrage van EUR 1.875 voor vijftig palliatieve boxen

Centrum voor Leven met Kanker Zaanstad
Bijdrage van EUR 35.000 voor de inrichting van het Centrum voor Leven met Kanker Zaanstad

Vrienden van Hospice Huizen
Bijdrage van EUR 245.000 voor de inrichting van Hospice Huizen

Stichting Inloophuis Rotterdam ‘De Boei’
Bijdrage van EUR 3.960 voor een minivakantie voor 22 kankerpatiënten

Stichting Droomdag
Bijdrage van EUR 4.000 voor een Droomdag voor 5 gezinnen waarvan de ouder kanker heeft

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het team? Zij kunnen uw steun goed gebruiken, ga dan naar https://www.roparun.nl/teams/overzicht-teams-2017/?team=313

Roparun