Overig

Helium:

99Helium wordt ook wel ballongas genoemd. Dit is bij ons verkrijgbaar. U betaald alleen de inhoud van de fles en borg. Bij teruggave van de ballongas krijgt u de borg weer terug. Uit een fles van 5 liter gaan +/- 65 ballonnen. Deze is verkrijgbaar voor € 61,81 inclusief BTW. De formaten 10 liter, 20 liter en 50 liter zijn ook bij ons verkrijgbaar.

 

 

 

Transport en koeriersdiensten:Veenendaal-4-web

HK Transport is de zusteronderneming van M. van Veenendaal BV en heeft jarenlange ervaring met transport en koeriersdiensten op het gebied van ADR. Wij hebben gespecialiseerd vervoer voor ADR en opgeleid personeel voor klasse 2 t/m 9 met uitzondering van klasse 7. Ons wagenpark bestaat uit opleggers open en dicht en bestelbussen.  Ook kunnen wij incidentele of periodieke transportproblemen oplossen. Het vervoer is ADR goedgekeurd. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

 

Brandblussers:

Een brandblusser is een handzaam apparaat waarmee je een kleine brand kan blussen. Een brandblusser bestaat uit een ronde cilindervormige tank met een bepaald blusmiddel die direct onder druk staat.

Er zijn verschillende soorten brandblussers:Brandblusser

  • Poederblusser, een poederblusser heeft een groot blussend vermogen, is geschikt voor vele soorten branden, niet elektrisch geleidend en niet vorstgevoelig. Een belangrijk nadeel van een poederblusser is de grote nevenschade aan elektronische apparatuur en de kans op herontsteking van het brandje als er niet goed geblust is.
  • Schuimblusser, de blussende werking van schuim berust op afdekking (zuurstof wegnemen) en in geringe mate op afkoeling. Door de lange blusduur en de geringe nevenschade is een sproeischuimblusser uitermate geschikt voor thuis en kantoor.
  • Koolzuursneeuwblusser, deze blussers zijn direct te herkennen omdat ze een zwarte expansiekoker of sneeuwkoker aan het uiteinde van de slang hebben. Geschikt voor blussen van benzine, olie of gassen zoals propaan.

 

Voor het blussen van verschillende soorten gassen kunt u het beste een ABC-poederblusser aanschaffen. Bedrijven adviseren wij graag over de beste oplossing, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

M. van Veenendaal B.V. is officieel dealer van HooVos Brandbeveiliging B.V.

 

 

 

Contactblok Esther
Contactblok rianne

Vraag vrijblijvend een offerte aan