Blog Post

Ook automerk Tesla kiest voor Cebora MIG lasapparaten

Autofabrikant Tesla heeft maar liefst 3 Cebora MIG lasapparaten goedgekeurd (gehomologeerd) voor reparatie aan hun carrosserieën bij geautoriseerde werkplaatsen.

“Tesla Motors” is in 2003 opgericht met als doel het ontwikkelen van hoogwaardige elektrische voertuigen. In 2015 is Tesla gekwalificeerd als ‘het meest innovatieve bedrijf ter wereld’. Wij zijn trots dat Tesla onderstaande 3 Cebora MIG lasapparaten wereldwijd heeft gecertificeerd en gehomologeerd!

Een nieuwe, belangrijke erkenning voor de Cebora automotive range!

De volgende lasmachines zijn door Tesla gehomologeerd:

  • Cebora Sound MIG 2060/MD Star Dubbel Pulse; Bij ons te koop vanaf € 3445,-
  • Cebora Jaguar Sound MIG 2060/MD Star Dubbel Pulse; € 5481,- (niet op voorraad)
  • Cebora Synstar MIG 330/TC Synergic. Bij ons te koop vanaf € 4375,-

Mig Lasapparaten Cebora Synstar 330 MIG lasapparaten Cebora Jaguar MIG lasapparaten Cebora Sound

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de bovenstaande Cebora lasmachines kan een diversiteit aan materialen gelast worden, zoals onder andere staal, aluminium, RVS, CuSi3, etc. Daarnaast zijn deze lasmachines voorzien van Dubbel Pulse functie. Dit zorgt voor een perfecte en spatloze las, waardoor geen nabewerking nodig is. Met deze functie wordt zelfs het uiterlijk van een TIG-las benaderd.

Wij leveren alle Cebora lasapparaten!

Wij vinden het belangrijk dat je een lasapparaat koopt wat bij je past. Daarom geven wij iedereen de mogelijk om te komen proeflassen in onze werkplaats. Met de bovenstaande lasapparaten kan op afspraak mee worden gelast, ook in de avond eventueel.

Prijzen zijn excl. BTW

Meer informatie of een afspraak maken:

Contactblok Cor lasapparaten