Blog Post

NIEUW: Lashelm Speedglas 9002 NC met introductiekorting

Lashelm Speedglas 9002 NC; A legend reborn!

Veel lassers beschouwen de klassieke lashelm Speedglas 9000 modellen als de helm met de ideale balans tussen vorm, grootte en gewicht. Dus wij brengen hem terug. Met exact dezelfde helmschaal en vormgeving die zo geliefd is onder vele lassers. Met als extra toevoeging onze beste optische technologie en een hoofdband ontworpen voor extra comfort.

Maak kennis met de 3M Speedglas Lashelm & het 9002NC ADF (Auto Darkening) filter. De grootste verandering is het scherm. Dit lasfilter geeft alles nog een beetje beter weer. Wij zijn fan.

Kijk eens goed…

Door de verbeterde optica in het 9002NC Speedglas lasfilter ziet u alles lichter, gedetailleerder en kleurrijker. Zie het bewijs hieronder.  Voorbeeld van kleur 3. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

9002 speedglas lashelm lasfilter

Hetzelfde design lashelm, met de nieuwe Natural Color Technology en een hoofdband ontworpen voor extra comfort. Dankzij de verbeterde optische eigenschappen ziet u alles lichter, gedetailleerder en kleurrijker. Hierdoor heeft u meer controle over uw smeltbad. Het slanke design van de helm zorgt ervoor dat de helm nauw aansluit op het gelaat. Wat optimaal zicht verzekert bij het lassen in ruimtes waar u beperkt wordt in uw bewegingsvrijheid. De uitademsleuven die in de helm geïntegreerd zijn verminderen de opbouw van koolstof en warmte in vergelijking met traditionele helmontwerpen.

BelangrijkLashelm Speedglas 3m 9002NC ste specificaties van het lasfilter

  • Gewicht met ADF: ca. 485 gram
  • Donkere lenzen: 8, 9, 10, 11, 12
  • Zichtvlak: ca. 55 x 107 mm
  • Lastoepassingen: MMAW, MIG/MAG, TIG en lage amperage TIG
  • De oude filtercassete 9002V, 9002X en 9002D passen in de nieuwe helm.

Introductiekorting

De verkoopadvies prijs is € 305,-. Wij verkopen hem voor € 255,-

Bestellen? Mail of bel ons.

 

“De beste optische technologie in een klassieke lashelm die zeer gewaardeerd wordt door vele lassers.”

Contactblok rianne

Bestel hier uw lashelm: