Blog Post

Echte Mannen Lassen – Facebook

Facebook – Echte Mannen Lassen

Lastechniekwinkel M. van Veenendaal BV zit ook op facebook onder de noemer Echte Mannen Lassen. Uiteraard is dit ook gewoon voor Echte Vrouwen Lassen. De facebookpagina houdt je op de hoogte van het laatste nieuws, filmpjes van lasapparaten en lastoebehoren, maar vooral een persoonlijk kijkje achter de schermen. Wie zijn wij nou eigenlijk en wat doen wij naast de verkoop van lasapparaten en lasdampafzuiging. Wij profileren onszelf graag als een persoonlijk partner. Het juiste advies over alles wat met lassen en gas te maken heeft, vinden wij belangrijk. Maar wij houden ook van een grapje, dit zie je ook vooral terug op de facebookpagina. De rubriek Doe-Het-Zelf op facebook is erg populair en zo leuk. Bijvoorbeeld de houtkachel die wij hebben gemaakt met behulp van gasflessen.

Dus niet zo zeer halszaken die je niet mag missen, maar vooral luchtige, leuke en leerzame zaken met betrekking tot lassen die je niet wilt missen!  Uiteraard tonen we onze maandacties op facebook en plaatsen we af en toe een Like & Win actie.

Een aantal speerpunten waar wij vaak over schrijven is, lasdampafzuiging. Vooral de wet en regelgeving omtrent lasdampafzuiging en welke (betaalbare) oplossingen daar voor zijn. Of de NEN3140 keuring voor elektrische gereedschappen, wat ben je nou verplicht en wat doe je voornamelijk voor de veiligheid van je werknemers. Maar we geven ook advies over gas. Bijvoorbeeld welk gas gebruik je bij welke manier van lassen.

Workshops

Wij zijn zo vol van lassen, dat we iedereen willen laten kennismaken met lassen. Als je kunt lassen, kun je namelijk de meest creatieve creaties maken. Daarom gaan wij voor zowel beginners als meer gevorderden lassers workshops geven. Een ontspannende avond waar je de basisbeginselen van lassen leert en zelf een creatie maakt die je mee naar huis kan nemen.

LIKE ONS

facebook Echte Mannen Lassen

Facebook